Πώς δημιουργήθηκε η CollaZen;

Μία ομάδα βιοχημικών, μετά από πολλά χρόνια έρευνας και εμπειρίας, αποφάσισε να ενώσει τις γνώσεις της και να δημιουργήσει μία νέα 100% Ελληνική εταιρία. Μία εταιρία, η οποία θα δημιουργούσε προϊόντα βασισμένα στον άνθρωπο και τις καθημερινές του ανάγκες! Προϊόντα τα οποία θα τον βοηθούσαν να ζήσει μία πλήρη, υγιή και γεμάτη Zen ζωή!
Και αυτή η ομάδα τα κατάφερε… δημιουργώντας την Εταιρία CollaZen!

CollaZenTM
Η αληθινή ιστορία!

Κάθε μάρκα κρύβει μέσα της μία αξία. Κάποια κρύβει την φροντίδα, άλλη την αγάπη, κάποια άλλη τον έρωτα. Η CollaZen κρύβει την ΑΛΗΘΕΙΑ! Τη «μητέρα» όλων των αξιών… γιατί μέσω αυτής δημιουργήθηκε.

Περίπου το ίδιο διάστημα, ξανασυνάντησα μετά από αρκετό διάστημα, κάποιους φίλους αναγνωρισμένους επιστήμονες Βιοχημικούς στους οποίους εκμυστηρεύτηκα το όραμά μου… να δημιουργήσω μια σπουδαία εταιρεία όπου η βάση της φιλοσοφίας της θα είναι η ισορροπημένη ζωή και η ευεξία του καθημερινού ανθρώπου.

Έτσι, το 2015, αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, τις γνώσεις μας και τις εμπειρίες μας δημιουργώντας από κοινού μια ελληνική εταιρεία που τα προϊόντα της θα βοηθούν τους ανθρώπους να ζήσουν μια ζωή πλήρη, υγιή, με ευεξία και αισιοδοξία. Ως αποτέλεσμα, δημιουργήσαμε μια ολοκληρωμένη σειρά… προϊόντων για την υγεία και τον άνθρωπο. Προϊόντα τα οποία θα έβαζαν το Zen στην ζωή του κάθε ανθρώπου… του κάθε Έλληνα!

Η CollaZen σήμερα είναι μία ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρία, με αύξηση σημείων πώλησης 1.000 σε ένα έτος, σημαντικές επενδύσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, παρουσία σε χώρες της ανατολικής μεσόγειου και των βαλκάνιων (Ρουμανία, Σερβία Μαυροβούνιο) και φυσικά με ευχαριστημένους καταναλωτές και συνεργάτες-φαρμακοποιούς!

Αυτή είναι η ιστορία του CollaZen… μπορεί να μην είναι ονειρική, αλλά σίγουρα είναι αληθινή!

Λέμη Πλασταρά
Sales & Marketing Director